Izradili smo kutije za nakit koje imaju idealan omjer cijene i kvalitete

Izradili smo kutije za nakit koje imaju idealan omjer cijene i kvalitete

Tražite kutije za nakit i treba vam ponuda i onda krene - koja količina vam treba? Koju vrstu kutija tražite? Koju vrstu tiska? Koja je dimenzija?

Kako biste izbjegli traženje svih odgovora, u naš Kasheta shop smo stavili gotove prijedloge za kutije za nakit koje imaju idealan omjer cijene i kvalitete.

Krećete proizvoditi nakit i već imate Pinterest folder sa svim idejama, ali nakon više mailova i konzultacija shvatite da sve ima svoje ali.

Većinom se svi posebni projekti koje vidite mogu odraditi,  ali naravno pitanje je koja količina vam treba i koji vam je budžet.

Sve količine od 100, 200, 600 komada se smatraju malom količinom i sve posebnosti koje želite poprilično povećavaju cijenu ambalaže.

Zato je naš projekt bio pronaći idealnu kutiju za nakit koja će biti dovoljno posebna, a da vas neće stajati kao pola proizvoda.

Ladica - kutija za nakit i još neke pojedinosti

Nakon konzultacija i testova naš je zaključak da je to: ladica kutija od teksturiranog papira s full color tiskom omota. 

Ladica kutija za nakit

Ok, ako vas zbunjuju ovi termini, evo objašnjenja.

Ladica kutija - kutija koja ima dno i omot u koji to dno ulazi kao ladica. 

Teksturirani papir - papir koji ima teksturu; nije gladak i izgleda profinjenije i posebnije.

Full color otisak - omot je otisnut u punom coloru. Možete odabrati tisak samo loga ili se odlučiti za tisak cijelog omota.

Evo još informacija o kutijama i savjetima s obzirom na dizajn.

Kutije najčešće radimo od teksturiranog papira - aquarela /Modigliani Candido White/, ali njega preporučujemo za sve svjetlije nijanse dizajna ili kad se tiska samo logo na bijelu kutiju, a za sve tamnije nijanse, zbog postojanosti i kvalitete otiska preporučujemo glatki papir.

Primjerice, crna boja se ne bi dobro upila u teksturirani papir zbog vrste tiska koji koristimo kod izrade manje količine kutija. Za veće količine od primjerice 2000 komada, opcije su puno veće - tada su isplativije i opcije dorade - zlatotisak, slijepi tisak ili što već poželite na svojim kutijama.

Sve ovo navodimo kako biste unaprijed znali koje su mogućnosti s obzirom na vaš brend.

Rokovi, rokovi, rokovi ili kad će mi ta kutija stići?

Nakon što odlučite da je to kutija s kojom želite startati, koraci su jednostavni:

  1. nakon odabira količine i dimenzije kutije (možemo raditi prilagodbe), dobivate mail na koji šaljete logo u vektorima ili dizajn. Omot kutije je cijeli moguće otisnuti u full coloru, a na vama je da odlučite hoćete li ići na decentne ili u potpunosti color varijante.
  2. na temelju vaše pripreme ili ideje radimo pripremu za omot po dimenzijama koje se tiskaju. Unutar kutije ide kartončić na koji može ići i prorez za nakit.
  3. nakon vaše potvrde da ste zadovoljni s pripremom, kutije kreću u izradu
  4. za samu izradu kutije potrebno je najviše dva tjedna
  5. kutija je unutar 3 tjedna na vašoj adresi
  6. dno kutije dolazi rasklopljen, a omot zalijepljen. Tako da kutije zauzimaju minimalno mjesta i možete ih slagati po potrebi i narudžbama.
  7. kad ostanete bez kutija, ponavljamo proces, koji je puno brži jer svu pripremu smo već obavili
  8. dobili ste rješenje za pakiranje nakita - od ideje do realizacije u najviše tri tjedna.

kutija za nakit

Put do brzog rješenja ne mora biti dugotrajan niti kompliciran, pratite opcije i dođite do ambalaže u nekoliko tjedana.

I još vam dugujemo jednu važnu informaciju, evo cijena male ladica kutije za nakit.

Imate još pitanja, slobodno nam pišite. Imate savjete ili ideje? Bit će nam drago da ih podijelite s nama. Treba vam logo, dizajn ili pomoć oko pripreme? Tu smo i naš mail je kasheta.pack@gmail.com. Odgovaramo unutar 48 sati.