Bodiši proizvode najbolje ulje i med i Bodiši imaju nove etikete

Bodiši proizvode najbolje ulje i med i Bodiši imaju nove etikete

Good story makes a good brand.

A Bodiš imaju baš dobru priču, i iskustvo, dobru volju, znanje, masline i pčele.

Med je u njihovoj obitelji tradicija i Nikola je četvrta generacija pčelara. Prije nekoliko godina krenuli su i u maslinarstvo. Revitaliziraju stare masline, spajaju pčelarstvo i maslinarstvo, poštuju principe ekološkog uzgoja i u sve to uključena je cijela obitelj.

Bodiši su imali etiketu za ulje i rješenje za med. Ali jednostavno je došlo vrijeme za promjenu i novi dizajn. 

Krenuli smo s osnovama. Tko su Bodiši?

Ekologija, tradicija, pčele, masline, obitelj, priroda, samoodrživost.

Za logo je odabran font koji naglašava njihovu jednostavnost, tradiciju, sklad i obitelj. Osim glavnog loga, napravljene su još dvije verzije koje prikazuju upotrebu loga u proizvodnji ulja, odnosno meda.

Etiketa za maslinovo ulje Bodiš

Kod etikete za ulje je sve krenulo sa stablom masline. Maslina koja je tradicija i simbol, koja je čvrsta, nesalomljiva, divlja.

Stablo masline nacrtano je rukom i od njega je sve krenulo. 

Nakon toga dodali smo i plod - u dvije boje - za dvije vrste ulja - dvije etikete.  Plod masline izlazi iz etikete i pokazuje rast, moć, snagu.

Plava boja je na etiketi za ulje Vernale, lokalitet koji obilježavaju dva izvora pitke vode, a zelena boja je na ulju Magran. Ulje dobiveno od maslina koje rastu na rubnim dijelovima guste borove šume.

Bodišima je važan lokalitet, godinama proizvode ulje koje je kupaža raznih sorti i u okusu vide kako se razlikuju ulja s različitih lokaliteta. Zemlja, osunčanost, klima - sve utječe na plod koji kasnije daje nagrađivana Bodiš ulja.

Posebno je i značajno da se bave eko proizvodnjom i za to imaju certifikat. 
Bodiši ne koriste nikakve pesticide, herbicide, fungicide. Oni rade u skladu s prirodom i zato je tu okrugla eko naljepnica koja to posebno ističe.



Etikete za med

Etiketa za med se po njihovoj želji veže oko tegle. Lakše im je tako ponovno koristiti iste staklenke.

Etiketa se dvostruko savija, može služiti kao vizitka i u potpunosti se može reciklirati. Na prvoj stranici je naziv meda, unutra je kratki opis, a sa stražnje strane svi podaci o proizvođaču.

Kod Bodiša teče ulje i med!
Bodiši imaju odlične proizvode i najvišu kvalitetu. Bodiši su primjer. 
Svi koji sumnjate, kušajte.

Design: Kasheta