etikete za ambalažu

Ako proizvodite marmeladu od smokve i trebate ambalažu ovo je članak za vas

Ako proizvodite nešto drugo, možda vas zanima kako pakirati marmeladu od smokve ili kako pakirati bilo koji drugi proizvod, a da za to ne morate zvati dizajnera, tiskaru i još 7 brojeva i uspoređivati cijene.

Ok, ajmo na marmeladu. Kako ju pakirati za slanje poštom i prodavanje u paketima?

Prvi način je da ju možete pakirati u tegle, zalijepiti etiketu, omotati teglu u plastične balončiće i staviti u kutiju koju pronađete i poslati.

Drugi način je da, napravite dizajn za svoju marmeladu ili vam to napravi poznanik, ili želite da bude perfect, perfect pa tražite dizajnera. Onda izgooglate kako možete pakirati proizvod za slanje. Odlučite se kontaktirati nekoliko tiskara, one vam objasne sve o vrstama kartona i vrstama tiska (to vam je sve naravno jasno, Eval, Bval, kaširanje...). Traže vas vrstu kutije i dimenzije.  

Onda opet kontaktirate "malog od susjede" da vam napravi pripremu za ambalažu. Onda se sjetite da je tegla lomljiva pa opet zovete tiskaru. Kažu vam da postoji karton i umetci i za to. Onda mijenjate dimenzije kartonske kutije i zovete "malog od susjede" za dizajn. Onda on već "puše" i vi "pušete" i nadate se da ste napokon shvatili što vam treba.

Treći način je da zovete Kashetu.

To je to. Pošaljite nam teglu i nastavite proizvoditi marmeladu. Može i praznu (iako jako cijenimo pune tegle), a ostalo je na nama.

Uzet ćemo točne mjere i predložiti vam optimalnu kutiju za vaš proizvod. Možda ćemo vam pritom sugerirat što još možete koristiti za pakiranje kako bi ambalaža bila najboljeg omjera cijene i kvalitete. I predložit vam nekoliko vizuala kutije prilagođenih vašem brandu.

U pakiranje može ići i kartica zahvale, možete koristit razgradive kraft tapeove s vašim logom (zamjena za stari nerazgradivi selotejp) te razne druge opcije. Kutije mogu biti multifunkcionalne, uvijek su jednostavne i u potpunosti razgradive.

I sad si mislite, ok, to me na kraju košta sigurno više od marmelade.

Nope. Sve ukalkuliramo i predlažemo vam rješenje koje je optimalno. Pakiranje s kojim će proizvod izgledati baš onako kako ste od starta htjeli.

Ovaj način je sigurno skuplji od prve opcije da zamotate marmeladu u plastične bubblse i pošaljete u kartonu od cipela koji imate, ali dugoročno, kad se jednom sve posloži, imati ćete personaliziranu ambalažu koja je 100% biorazgradiva, brandirana i prati vaš proizvod. Dobra marmelada, dobra kutija, dobar brand, odličan start.

Ovo u nastavku je reklama za Kashetu. Nastavite čitati.

Što je Kasheta?

Kasheta je projekt koji se bavi pakiranjima, ambalažom i dizajnom.

Danas bi proizvođač trebao biti marketing, nabava, dizajn i prodaja... Cijela ideja Kashete je biti desna ruka proizvođaču i riješiti sve vezano uz pakiranje i dizajn.

Proizvodite sapune i odlučili ste staviti proizvod u web shop. Ok, smislit ćemo vam ambalažu za slanje. Imate cvjećarnu i trebaju vam nove ideje za pakiranje biljki, ok, trebaju vam tuljci i puno kraft papira. Proizvodite majice i treba vam jeftini i wow način pakiranja, ok, brandirane polimerne ili kartonske vrećice su super opcija. Proizvodite kavu, pivo, nakit, keramiku, hot sauce ili samo želite cool kutije za poklone, tu je Kasheta. 

Osim toga, naš đir je blog i puuuno savjeta. Kako slati proizvode, da li je jeftiniji dpd ili gls, zašto je važno da je sve sustainable ili reusable. Ok, ovo zadnje se nadamo da kužite. I to je to, za nas je proizvodnja osnova, tu sve starta i ona je najbitnija. Mi se bavimo ostalim.

Kasheta pravilo broj 1 je baš to, imate WOW proizvod, mi smo tu da vam napravimo WOW amabalažu

Kasheta

Packaging & more.

Simple. Sustainable. Significant.
Mailing box / Product box / Craft tape / Bags & other / Custom design
Ready, set, ship!

Web shop coming soon..